Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY
Prežili hrôzy v Osvienčime
redakcia

Píše sa rok 1944 a do koncentračného tábora Osvienčim prichádzajú židovské dvojčatá Perla a Staša s matkou a so starým otcom. 

Krupoto s červenou fazuľkou

Jačmeň sa radí medzi prastaré obilniny a bol u nás veľmi používaný. Jačmenné krúpy sa vytratili z našich kuchýň a najčastejšie sa používajú pri príprave krúpových jaterníc.

Prečo a ako využívať prepustené maslo v kuchyni?
Prečo a ako využívať prepustené maslo v kuchyni?
23
SEP

Maslo ghí (ghee) má jedinečnú chuť i arómu. Dá sa použiť rovnako ako klasické maslo, ale obsahuje veľa prospešných látok a je bez kazeínu i laktózy. 

Beh mi vrátil späť zdravie a zmenil môj život
Veronika Shoebridge
Beh mi vrátil späť zdravie a zmenil môj život
23
SEP

„Beh je súčasťou mojej osobnosti – tvorí ma,“  hovorí bežec Ján Raclavský.

Ako schudnúť z brucha?
Ako schudnúť z brucha?
23
SEP

Tuk na bruchu nepredstavuje iba estetický problém. Veľa podkožného tuku na bruchu sa spája aj so zvýšeným rizikom rôznych typov rakoviny. Pozrite sa, čo sa s tým dá robiť.

| Počet komentárov: 5
Fit cheesecake
Fit cheesecake
22
SEP

Je to vynikajúci dezert, ktorý chutí a aj vyzerá perfektne.

 

Príprava kvásku a kváskové mapy
Príprava kvásku a kváskové mapy
22
SEP

Ako si pripraviť kvások doma a čo robiť v prípade, že si na to ešte netrúfnete? Poradí odborníčka na kváskové pečenie Lenka Mančíková.

Čo si všimnúť na etikete minerálky?
Čo si všimnúť na etikete minerálky?
22
SEP

Máte svoju obľúbenú, po ktorej vždy siahnete, alebo si zakaždým vyberáte? 

Cviky na chrbát a posilnenie chrbtového svalstva
Mirka
cviky na chrbat
22
SEP

Bolieva vás chrbát? Zrejme by ste mali začať posilňovať chrbtové svalstvo. 

| Počet komentárov: 1
Špaldová bábovka s medom a lieskovcami
Špaldová bábovka s medom a lieskovcami
21
SEP

Túto bábovku dokážu upiecť aj začiatočníci.