Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Špenátové rezy s lososom

Aj zo špenátu a lososa si môžete urobiť rezy, ktoré úžasne chutia.

Špenátové rezy s lososom
29. MÁJ 2016

Ingrediencie (na 8 porcií)
 

  • 300 g mrazeného špenátu
  • 3 vajcia
  • 4 PL špaldovej alebo ovsenej múky
  • 150 g grilovaného alebo údeného lososa
  • 200 g jemného tvarohu
  • 6 PL gréckeho jogurtu
  • 1/2 cibule
  • 1 ČL sódy bikarbóny
  • cesnakové korenie
  • mleté čierne korenie
  • morská soľ
  • olivy, mrkva, kukurica, kápia, strúhaný syr (vyberte si podľa chuti)


Postup
 

Špenát necháme rozmraziť, zbavíme ho šťavy a zmiešame so špaldovou (ovsenou múkou), trochou morskej soli, lyžičkou sódy bikarbóny a žĺtkami. V druhej miske si vyšľaháme bielka so štipkou soli a následne ich jemne primiešame do špenátovej zmesi. Hotovú zmes rozotrieme na pekáč, vystlaný papierom na pečenie, a pečieme 15 až 20 minút pri 180 stupňoch Celzia. Čím väčší pekáč zvolíte, tým budú rezy nižšie, takže veľkosť formy zvoľte podľa vašich preferencií.

Medzičasom si pripravíme náplň. Tvaroh, jogurt a cibuľu spolu rozmixujeme v super mixéri Nutribullet, ktorý je pomocníkom do každej kuchyne. Pridáme na kúsky narezaného grilovaného lososa alebo údené lososové plátky. Môžeme tiež pridať nadrobno nakrájané olivy, kápiu, nastrúhanú mrkvu, syr alebo kukuricu. Nakoniec plnku okoreníme a osolíme podľa chuti.

Odporúčame mixér Nutribullet, ktorý maximalizuje schopnosť vášho tela absorbovať z konzumovaného jedla potrebné vitamíny a minerály. 

Evelyn nutribullet
Zdroj: delimano.sk

Upečený korpus necháme vychladnúť a následne ho narežeme na pláty, ktoré cez seba prekladáme spolu s plnkou. Nakoniec rezy obalíme tenkou vrstvou plnky a uložíme do chladničky aspoň na 6 hodín.

Pred servírovaním ich môžeme posypať jarnou cibuľkou a dozdobiť kúskami paradajky.

zdravedesiate

Zdroj receptu: https://www.facebook.com/HDfitnesss/photos/a.214777278700651.1073741829.205152112996501/466922130152830/?type=1&theater


Autor článku

Michael.achberger@gmail.com

Michael Achberger

Som profesionalny osobny trener. Fitnessu sa uz venujem viac ako 12 rokov. Vo svojej profesii sa venujem vyraznejsie uprave stravovacich navykov a hladaniu novych sposob vyzivy a novych trendov v oblasti treningovych planov. Za posledne dva roky som sa zacal venovat aj publikacnej cinnosti, kde sa snazim informovat a posuvat informacie, ktore by dopomohli v dosahovani cielov nielen mojej klientele, ale aj sirsej verejnosti. Tesi ma uspech nielen mojich klientov, ale aj vsetkych, ktori sa rozhodli ist cestou fitnessu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Špenátové rezy s lososom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.