Opäť ďalší tip na tuniakový šalát. Je ich neúrekom, len skúšajte a kombinujte.
Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.
Marokánky patria medzi moje najobľúbenejšie sladkosti a navyše sa dajú pripraviť zdravo.
Na tejto maškrte si môžete pochutnávať napríklad pri sledovaní televízie.
Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji.
Viete si predstaviť, že jete čokoládovú tyčinku a máte skvelý pocit, že dávate telu potrebné živiny?
Túto omeletu si môžete pripraviť aj počas zimných mesiacov.
Ovocné muffiny s banánmi a malinami sú skvelou pochúťkou nielen pre členov rodiny, ale aj pre hostí.
Netradičné, ale veľmi chutné spojenie húb, kurkumy a kokosu poteší chuťové poháriky.
Na tomto dezerte si skvelo pochutíte a navyše nemusíte mať výčitky svedomia.
Azuki fazuľa je veľmi obľúbená v Číne a Japonsku. Je ľahko stráviteľná a nespôsobuje silné nadúvanie ako väčšina strukovín.
Toto jednoduché a obľúbené jedlo možno pripraviť tak, že vždy bude chutiť inak. Skúste túto verziu.
Cícer má v sebe prirodzene veľa vlákniny a obsahuje aj veľmi veľa železa.
Hľadáte recept na nepečený, ale veľmi chutný dezert? Tu ho máte!
Na ázijských jedlách ma baví to, že sú ľahko pripraviteľné, bohaté na zeleninu, bylinky a korenie a aj keď zjete plný tanier, necítite sa ako po tanieri segedínu s knedľami.
Z maku, datlí, pohánky, kakaa a ďalších surovín vzniknú chutné guličky, na ktorých si naozaj pochutíte.
Na prípravu sušienok budete potrebovať gaštanovú múku, mandľové mlieko, sirup z agáve a ďalšie suroviny.