Kto by nemal rád sladké? Nikoho takého nepoznám. No nie každému sa chce púšťať do dlhej prípravy chutného a zdravého dezertu.
Patê je francúzsky výraz, ktorý označuje varené, rozmixované mäso a tuk, ktoré sú spolu zmiešané do jemnej pasty.
Špenát, vajíčka a koreniny sú základ. Zvyšné ingrediencie závisia od vás.
Na prípravu týchto muffín vám postačia štyri ingrediencie.
Cereálie sú často plné cukru. O týchto to neplatí.
Máte mlsný jazýček? Pripravte si miňonky, ktoré sú plné proteínov.
Cícer je strukovina, ktorá je zdravá a dá sa pripraviť na mnoho spôsobov.
Tortičky z makadamovej múky sú príjemným spestrením jedálneho lístka všetkých maškrtníkov.
Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru.
Tejto pochúťke sa potešia škôlkari, výmyselní školáci, tínedžeri, ale aj mamy a oteckovia.
Máte chuť na niečo dobré? Tento koláčik zvládnete pripraviť za niekoľko minút.
Mak je plný živín a ideálny na pečenie chutných dobrôt.
Na poslednú chvíľu sa vám ohlásila návšteva a neviete, čo jej ponúknuť?