Jeden z najobľúbenejších koláčov na celom svete. Existujú rôzne variácie: jahodový, čokoládový, banánový, kokosový...
Ak potrebujete rýchlo získať potrebnú energiu, máte chuť na sladké alebo sa chcete zasýtiť niečím ľahkým, nie je nič lepšie ako siahnuť po banáne.
Nebaví vás stále variť tie isté polievky? Máme pre vás príjemné osvieženie.
Veľkosť tohto koláča je naozaj XL, robila som ho v hlbokom plechu a váži vyše 2,5 kilogramu.
Aj takto môžete do tela doplniť betakarotén, ktorý v lete pokožka ocení.
Poznáte kombináciu čerešní, maku a tvarohu? Nie? Je to skutočná explózia chutí!
V týchto horúčavách vás zasýtia a sú výživné.
Obľubujeme recepty, ktoré sú len z niekoľkých ingrediencií. A vy?
“Každá diéta, ktorá nedovoľuje jesť chlieb, je diéta, ktorá na mňa nefunguje.” Ak sa riadite týmto heslom, je tento recept práve pre vás.
Makový závin je tradičným pokrmom našich babičiek, ktorý má rád azda každý.
Táto moja ,,aromatická a pikantná“ pochúťka je najlepšia na čerstvom kozom či ovčom syre.
Červená farba stonky rebarbory prezrádza, že je bohatá na provitamín A a jej kyslosť zasa napovedá o vitamíne C.
Chcete byť počas horúcich dní vitálni? Potrebujete zabezpečiť organizmu i pokožke všetko, čo potrebuje? Pite správne tekutiny!
Nezdá sa vám kombinácia kapusty s banánom príliš lákavá? Tak to ste ju ešte neskúsili!
Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chlieb či plnka, alebo s chrumkavou čerstvou zeleninou.
Týmto koláčom potešíte nielen milovníkov zdravého životného štýlu.
Skvelé je, že granolu si môžeš pripraviť presne podľa svojej chuti.
Zelené po špenáte, sladučké po mangu a zdravé po všetkých ďalších použitých surovinách.