Zdravé a chutné jedlo plné zeleniny a výdatných strukovín.
Túto kašu si pripravím vždy, keď mám chuť na niečo sýte, a keď cítim, že potrebujem „dobiť baterky“.
Neviete, čo s prezretými banánmi? Alebo sa snažíte dostať do detí aspoň kúsok banánu a odmietajú ho tak, ako tie moje?
Plnené kura nie je až také jednoduché pripraviť. Ale s týmto receptom to hravo zvládnete.
Najlepšia na celom jedle je omáčka. Je kombináciou kokosového mlieka, arašidového masla a medu, takže chutí sladko i slano, a vytvára pekný kontrast k ryži.
Pomerne rýchly a jednoduchý recept na pečené papriky pochádza z Talianska.
Šosovica má veľa bielkovín a vysoký obsah vlákniny, takže vás spolu so zemiakmi nasýti.
Skúste tento koláčik, je vynikajúci, bez cukru (iba 2 lyžice medu), bez múky, margarínu, jednoducho zdravý a navyše skvelo chutí!
Tento recept na chutný chlebík nám poslala naša čitateľka, pani Jarka. Tešíme sa, že máme ďalší skvelý recept, o ktorý sa s vami veľmi radi podelíme.
Je to vynikajúci dezert, ktorý chutí a aj vyzerá perfektne.
Muffiny sú jednoduché a v tejto úprave chutné a zdravé.
Už ste niekedy skúšali variť cibuľovú polievku?
Do tohto talianskeho receptu som pridala ázijské shitake huby.
Máte doma amarant a neviete, čo s ním?
Stará klasika s malou bezmäsitou obmenou. Treba vyskúšať.
Táto nátierka sa dá použiť ako príloha k zeleninovým plackám, koftám, fašírkam, karbonátkam, falafelu, k pečenému mäsu a na chlieb.
Máte chuť osladiť si tieto pochmúrne dni? Zdravé a chutné palacinky nesklamú nikdy.
Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.
Kombinácia húb a hokaido tekvice je výborná.