Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo.
Už pomaly premýšľate nad vianočným pečením? Máme tu pre vás ďalšiu skvelú inšpiráciu.
Kešu oriešky majú množstvo zdravotných výhod a použijete ich aj v tomto recepte.
Čo navariť a ako posilniť imunitný systém? Odpoveďou je určite vývar z mäsa a kostí s troškou pálivejšieho korenia.
Mrkva, ryža či olivový olej. To sú iba niektoré zo surovín, ktoré budete potrebovať.
Kokosové mlieko je výborným zdrojom vitamínov, minerálov a kyseliny laurovej, ktorá sa nachádza aj v materskom mlieku.
Pri jeho jedení budete mať chuť zabaliť sa do deky a vychutnávať si ho so šálkou teplého čaju.
Jesenná dobrota, ktorá pohladí vaše chuťové poháriky.
Nákyp má vynikajúcu chuť, prevoňanú zimnými koreninami.
Sekaná z pohánky je nielen jednoduchá na prípravu, ale je tiež chutnou náhradou mäsovej verzie sekanej.
Veľmi rýchly aj interaktívny recept na zdravú sladkosť. Čiže nezabudnite do prípravy zapojiť deti.
Pri príprave sa príliš nenarobíte, náplň môžete kombinovať podľa sezóny alebo stavu chladničky a samotný výsledok je viac ako úžasný
Veľmi rada používam do chlebíka aj pivo. Čím tmavšie a silnejšie použijete, tým bude cesto hutnejšie.
Úplne neodolateľná záležitosť, ktorú budete chcieť piecť stále dookola.
Pomôžu vám zahnať pochmúrnu náladu, ktorá je spojená s tmavými a chladnými jesennými večermi.
Pri intolerancii alebo alergii na lepok je potrebné vylúčiť ho zo stravy. Mnohí si pomyslíme, že tým prídeme o všetko to skvelé jedlo z mamkinej alebo babičkinej kuchyne.
Petržlen a fenikel tvoria dokonalý pár. Aspoň tak sa povráva, čo sa tejto voňavej a lahodnej polievky týka.