Patríte k maškrtníkom? Trafili sme do čierneho? Áno? Tak začnite nový rok napríklad týmto zdravým koláčikom.
Ak máte chuť na niečo naozaj rýchle a navyše zdravé (a podľa druhu zvolenej múky aj bezlepkové), máme pre vás jeden recept na pečivo, ktoré nemusíte nechať kysnúť.
Tento energeticky výživný koláčik pre dobrú náladu vás určite poteší. Je v tvare srdiečka, takže ho môžete aj darovať.
V mrazivom počasí podporí vašu imunitu a navyše výborne chutí.
Jablkový chlieb sa v časti Európy pripravuje v čase Vianoc. Je to jemný zákusok s vôňou škorice, jabĺk a orieškov.
Vonku sa už riadne ochladilo, a tak je vhodné jesť niečo, čo by nás zahrialo, na čom by sme si pochutnali a mali skvelý pocit nasýtenia.
Popri náročnej full-time práci veľakrát neostáva čas na jedlo, a tak nás často zachráni bageta, sladkosti a v tom lepšom prípade aj niečo zdravšie ako napríklad banán.
Tieto pôvodom talianske sušienky sme obohatili o koreniny, ktoré sú spojené so zimou.
Máme pre vás famózny recept, ktorý poteší každého. Naozaj úplne každého!
Vianočný zemiakový šalát je asi slabosť každého z nás. Dáte si prvú lyžičku a neviete prestať.
Aj tieto koláčiky sú vhodné ako zdravé vianočné pohostenie.
Zdravé mafinky s makom a jablkami sa hodia i na slávnostne prestretý stôl.
Cookies nepatria medzi najzdravšie pochúťky. Neplatí to však v prípade, že si ich pripravíte zo zdravých ingrediencií.
Tento recept je veľmi jednoduchý, takmer sa nevarí. Na využitie provitamínu A potrebujeme tukovú zložku, keďže je rozpustný v tukoch.
Tekvicovo-paprikový krém skvelo chutí, keď je ešte teplý a je posypaný semienkami z granátového jablka.
Jeho chuť je prekvapivá, svieža a pre nás možno menej typická. Horkastý nádych grapefruitov v kombinácii s chrumkavými pistáciami určite ocenia nielen gurmáni.
Odísť do školy bez plného brucha je nemysliteľné. Čo poviete na túto kašu?
Pripravte si mix kvasenej zeleniny: kapusty, cvikly, chrenu, cibule a cesnaku.
Polenta je obľúbená najmä na severe Talianska a v štátoch bývalej Juhoslávie.