Jeho chuť je prekvapivá, svieža a pre nás možno menej typická. Horkastý nádych grapefruitov v kombinácii s chrumkavými pistáciami určite ocenia nielen gurmáni.
Tento recept je veľmi jednoduchý, takmer sa nevarí. Na využitie provitamínu A potrebujeme tukovú zložku, keďže je rozpustný v tukoch.
Tekvicovo-paprikový krém skvelo chutí, keď je ešte teplý a je posypaný semienkami z granátového jablka.
Odísť do školy bez plného brucha je nemysliteľné. Čo poviete na túto kašu?
Pripravte si mix kvasenej zeleniny: kapusty, cvikly, chrenu, cibule a cesnaku.
Polenta je obľúbená najmä na severe Talianska a v štátoch bývalej Juhoslávie.
Nutella je snáď najznámejší sladký čokoládový krém. Lenže ako výživový poradca by som vám ju určite neodporúčala.
Cesnak skvelo posilňuje imunitu a v kuchyni je nezastupiteľnou koreninou.
Neviete, čo s tekvicou? Skúste túto raw polievku s kokosovým mliekom.
Zázvor je na zimné mesiace ako stvorený. Čo poviete na raw koláč?
Tento chlebík je stvorený na raňajky. Je bez laktózy, lepku, vajíčok i bez cukru.
Bez lepku, bezvaječné, bez cukru a veľmi chutné. Aj takto možno opísať tieto skvelé raňajky.
Kokosový olej je pokladom pre zdravie. Prečo si z neho nepripraviť sladkú a zdravú maškrtu?
Pohánku som varievala už od môjho detstva, pretože vUkrajine sa pohánka ako obilnina bežne používa na varenie spolu s pšenom, jačmeňom a surovým obilím.
Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične.
Na raňajky ako stvorené. Čo poviete?
Čili papričky sú zdravé, tak prečo nimi nedochutiť napríklad špagety?
Obdobie jesene bolo vždy sezónou slivkových knedlí a slivkových koláčov.
Táto proteínová bábovka je úplne bez múky, a keďže som použil na sladenie xylitol, tak je vhodná aj pre diabetikov.