Požadovaný text nenalezen... Hlavné jedlá - Cvičenie a zdravý životný štýl - Cvičte.sk

Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY
Stredomorská frittata plná byliniek
19
MÁJ
Stredomorská frittata plná byliniek

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Celý článok
Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
6
MÁJ

Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.

Expresne rýchle špagety bez múky
Expresne rýchle špagety bez múky z 5 surovín
3
MÁJ

Tieto špagety sa skladajú iba z piatich ingrediencií. 

Karfiolové rizoto
Karfiolové rizoto
25
APR

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

| Počet komentárov: 1
Pohánkový nákyp s tvarohom
Pohánkový nákyp s tvarohom
21
APR

Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.

RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
16
APR

Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.

Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
11
APR

Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem zmesi zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok. 

Pohánkové rizoto so zeleninou
Fitshaker
Pohánkové rizoto so zeleninou
10
APR

Rizoto na milión spôsobov pozná každý. Skúšali ste však ryžu nahradiť niečím iným? 

Slaný koláč s medvedím cesnakom
Slaný koláč s medvedím cesnakom
4
APR

Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí. 

Domáce zemiakovo-batátové gnocchi
Domáce zemiakovo batátové gnocchi
3
APR

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.

Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
1
APR

Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.

Špaldová pizza
Špaldová pizza
30
MAR

Špalda je jednou z najzdravších obilnín.

Plnená cuketa
Plnená cuketa
29
MAR

Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva. 

Ryžové rezance na čínsky spôsob
Ryžové rezance na čínsky spôsob
21
MAR

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
20
MAR

Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
17
MAR

Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny. 

Zeleninová fritata
Zeleninová fritata
6
MAR

Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom. 

Hummus s gaštanovými tyčinkami
Hummus s gaštanovými tyčinkami
18
FEB

Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete. 

Špenátové pirôžky z celozrnnej špaldovej múky
Špenátové pirôžky zcelozrnnej špaldovej múky
15
FEB

Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.

Cuketové placky s bryndzou
Cuketové placky s bryndzou (bezlepkové)
12
FEB

Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji.