Hrušky a mandle sú lákavou kombináciou, čo poviete?
Čučoriedky sú skvelým antioxidantom, pre mňa je to z hľadiska obsahu vitamínov úžasné ovocie.
Máme pre vás fantastickú dobrotu, ktorá je stvorená na sviatočný stôl.
Zákusok je bezlepkový, ale aj dosť kalorický. Doprajte si ho na výnimočné príležitosti.
Milujete pinacoladu ? Tak prečo si ju nedať v zdravšej verzii. Kokos, ananás a rumová esencia sú základom tohto neuveriteľne chutného raw koláčika.
Mango je inak výborným zdrojom vitamínov A a C. Obsahuje betakarotén, vlákninu a málo tuku. Ak kúpite mango ešte tvrdé, nechajte ho dozrieť pri izbovej teplote.
Koláč som pripravovala na kurz varenia pre ľudí s histamínovou intoleranciou, preto suroviny neobsahujú histamín a nie sú liberátormi (uvoľňovačmi) histamínu.
V tomto RAW zázraku sa skrýva množstvo nutrične hodnotných potravín. Spomeniem napríklad mandle, kešu orechy a kokosový olej.
Muffiny sú stále veľmi populárne a pripraviť sa dajú aj bez múky.
Keďže sa už nejaký čas zaoberám zdravou stravou a nie je mi jedno, čo vkladám do úst, začala som pátrať po zdravých dobrotách.
Quinoa je jednou z výživných obilnín a pripraviť si z nej môžete aj chutný koláč.
Máte radi nezvyčajné chute? Táto torta vás nesklame.
Rada používam nevšedné druhy potravín a vytváram z nich zdravé a veľmi chutné kombinácie.
Dnes som testovala jačmennú celozrnnú múku a z pôvodnej vianočky som sa rozhodla vytvoriť lahodné pečivo.
Čokoládový koláčik bez múky? Dá sa to vôbec? A ako niečo také môže chutiť?
Batáty, čiže sladké zemiaky sú veľmi osožná hľuza, ktorú dostať takmer celoročne už aj v reťazcoch.
Fazuľa má skvelé nutričné hodnoty. 100 g červených konzervovaných fazúľ obsahuje 115 kcal, 8 g bielkovín, 16 g sacharidov, zanedbateľné množstvo tukov a skoro 7 g vlákniny!
Ak si pripravíte čokoládu z kakaového masla, kakaového prášku, lieskovcov, medu a ďalších surovín, vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.
Prípravu tohto koláča zvládne aj úplný začiatočník.