Ak je vaším cieľom mať silné a pekne tvarované nohy, určite by sa drepy mali stať vaším obľúbeným cvikom. Verte, že čas strávený pri cvičení drepov, určite stojí zato.
Začiatky nie sú ľahké. Väčšina bežcov v tomto období behá pomaly, poprípade strieda beh s chôdzou. Ako sa postupne dopracovať k rýchlejšiemu tempu?
Hlávky slnečníc, otáčajúce sa za slnkom, inšpirovali nielen Vincenta van Gogha… Slnečnicové, ale aj iné semiačka nás priviedli k ďalšiemu mimoriadne chutnému a zdravému receptu.
Dobrá správa je, že táto zeleninová nátierka sa dá použiť ako príloha k steaku namiesto omáčky alebo k pečenému kuraciemu mäsu. Dokonca sa hodí i k rybe.
Kľuky majú medzi ľuďmi zlú povesť, pretože sa veľmi často používajú ako trest. Avšak ide o veľmi účinné cvičenie, pričom výsledky sa prejavia už v pomerne krátkej dobe. Na ich prevedenie potrebujete iba svoje telo a kúsok miesta, takže ich môžete vykonávať kdekoľvek a kedykoľvek.
Ani neviem ako a mám za sebou ďalší týždeň s #mygirls. A musím sa priznať, že v živote by som nepovedala, že ma beh bude takto baviť a, že sa budem tešiť na splnenie každého bežeckého cieľa z môjho bežeckého plánu.
Maratóny sú čoraz populárnejšie. Behy na dlhé trate majú svoju dlhú tradíciu po celom svete. Poznáte tie najznámejšie?
Toto jedlo má lahodnú chuť a okrem fytonutientov, vitamínov a minerálov obsahuje množstvo zdraviu prospešnej vlákniny. Kombináciou farieb navyše dodáte telu viac výživných látok, ako keby ste si dali iba cestoviny s tekvicou.
K zelenine potom už len stačí pridať dobrý dressing a zdravé, chutné a rýchle jedlo máte na tanieri. Brokolici stačia 3-4 minúty, tvrdšiu zeleninu, ako je napríklad cvikla, mrkva alebo fazuľové struky treba nechať v pare aj 10 minút.
V tomto tíme sa behá ako o dušu. #mygirls zobrali tréningy úplne vážne, pretože chcú byť lepšie a výkonnejšie bežkyne. Chceš sa pridať? Stále môžeš. Čaká nás ďalší tréningový plán!