Každým dňom sa zlepšujeme. Najmä preto, lebo nám beh robí radosť. Navyše, keď je nás viac, beží sa nám ľahšie. Spoločný tréning nás čaká aj tento týždeň. Trénujeme podľa plánu.
Milé #mygirls, beháme, trénujeme a zase beháme :) Ako to ide vám? V tréningovom pláne pribúdajú kilometre a inak to nebude ani v nasledujúcom týždni :)
Pridávame recept na ľahkú a bylinkami prevoňanú krémovú polievku z cukety a žltých fazuliek. Nebojte sa improvizácie, ak nemáte radi fazuľky, použite zelený hrášok alebo bielu tekvicu.
Pri behu by malo platiť nepísané pravidlo: „Poctivo a tvrdo trénovať, po behu zasa poctivo oddychovať.“
Môžete jesť zdravé potraviny a pritom sa zničiť. Stačí prekročiť hranicu a obľúbený stravovací systém povzniesť do nebies, a úplne mu podriadiť svoj život. Diagnóza znie „ortorexia“.
V tomto recepte je použité korenie garam masala. Zmes voňavého indického korenia sa dá použiť v rozličných ázijských pokrmoch s mäsom, jogurtom a zeleninou. Ak ste presvedčení, že ho už nikdy nepoužijete, nahraďte ho v tomto recepte škoricou, kardamonom, rímskou rascou a trochou chilli.
Nepohodlná obuv pri behu či oblečenie z nevhodného materiálu môžu nielen negatívne ovplyvniť výkon, ale aj zmariť príjemné pocity, ktoré tento úžasný šport prináša. Na čo si dať pozor?
Pitný režim je pre naše telo potrebný počas celého dňa. Obzvlášť pred, počas a aj po cvičení. Dostatočný príjem tekutín zvyšuje váš komfort počas vášho tréningu a pomôže vám zlepšiť vás športový výkon.
Inšpiráciu na tento recept mi dala kamarátka, Evka Rizmanová, preto jej ho venujem. Trošku som si pôvodnú verziu prispôsobila vlastným chutiam a s výsledkom som bola mimoriadne spokojná.
Potrebujete poradiť pri vašich bežeckých tréningoch? Potom nepremeškajte športový kemp, ktorý organizuje Bratislava Marathon Sport Club (bmsc). Najbližšie sa kemp uskutoční v termíne 16. – 21.9.2014 v nádhernom prostredí Vysokých Tatier. Termín je nastavený tak, aby zaručoval možnosť finálnej prípravy pred jesennými bežeckými vrcholmi.