Paradajková polievka je bohatým zdrojom lykopénu a s chrumkavou fazuľkou chutí výnimočne dobre.
Jedno z najväčších bežeckých podujatí na Slovensku oslávi svojich 10 rokov. Jubilejný ročník so sebou prinesie mnoho sprievodných akcií pre rôzne skupiny bežcov.
Pôvodne som si nakúpila červenú repu, že si z nej urobím smoothie na raňajky. Nakoniec som ju zakomponovala do koláčika.
Ak už cvičíte určitú dlhšiu dobu, môže sa stať, že sa dostanete do tzv. mŕtveho bodu. V mŕtvom bode sa zastaví nárast vašej svalovej hmoty a taktiež nárast sily. K tomu, aby ste telo znovu naštartovali, je potrebné svaly šokovať, pričom na šokovanie svalov sa dá použiť viacero metód.
S bolesťou chrbta sa väčšina z nás stretáva viac či menej pravidelne. Za týmto stavom môže byť viacero príčin. Ak ich odhalíte, môžete sa bolesti chrbta pomerne ľahko zbaviť.
Chia semiačka sú zdrojom mnohých cenných látok. Môžete ich využiť ako potravinu vhodnú na regeneráciu po tréningu.
Cvikla, čili a brusnicovo-čokoládový džem sú len niekoľkými ingredienciami, ktoré robia túto tortu dokonalou.
S príchodom jesene môže váš život skomplikovať oslabená imunita. Imunitný systém si môžete zlepšiť zvýšeným prísunom ovocia a zeleniny, kvalitným spánkom a cvičením.
Sušenie je jednou z najjednoduchších a najprirodzenejších metód konzervovania ovocia. Vplyvom tepla sa koncentrácia niektorých látok zvyšuje, iných, naopak, znižuje, či úplne stráca.
Tohto roku sme experimentovali s paradajkami čiernej farby, ktoré chutili sladko a inak ako červené.