Pri tvorení receptov pre tých, ktorí majú intoleranciu na lepok a laktózu, hľadáme vždy niečo vhodné, ale podmienkou je, aby to bol recept jednoduchý a z dostupných surovín.
Sú medzi nimi minimálne rozdiely, alebo by sme im mali venovať väčšiu pozornosť?
Ak sa snažíte schudnúť, nabrať svalovú hmotu, chcete mať rýchle jedlo, často siahnete po proteínovej tyčinke. Ktoré sú kvalitné a telu prospešné?
Pšeno je vhodná obilnina pre ľudí na bezlepkovej diéte.
Hroznový cukor je pohotovým zdrojom energie, ktorý má schopnosť dostať sa za krátky čas do celého tela.
„Na prácu fitnes trénerky som oveľa viac hrdá, pretože potrebujem mať vedomosti a nie iba peknú tvár. Pracujem srdcom a dávam do toho svoju dušu.“
Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.
Na detox pečene je vhodný pestrec mariánsky, žihľava očistí obličky a bazalkové semiačka tráviaci trakt.
Zaujímavú farbu dodávajú batátom zdraviu prospešné karotenoidy. Navyše sú zdrojom vlákniny, proteínov, vitamínov i minerálov.
Milujem rýchle a jednoduché recepty. Ak sú navyše chutné, zdravé a bezlepkové, je to skvelé.