🔥 Nenechaj si ujsť prvý týždeň Supershape REŠTART VÝZVY a pridaj sa ešte dnes! 🔥

REŠTART VÝZVA 2025 - verze 3
Panvové dno by mali precvičovať aj muži
Panvové dno by mali precvičovať aj muži
22
SEP

Cvičenie svalov panvového dna je veľmi dôležité pre ženy, ale aj pre mužov.

Ako si môžete zašportovať v Piešťanoch?
Nikola Danišová
Ako si môžete zašportovať v Piešťanoch?
22
SEP

Piešťany ponúkajú priestor pre rôzne druhy športu a aktívneho oddychu. Prinášame vám prehľad najvyhľadávanejších a v Piešťanoch najobľúbenejších športových činností.  

Plnený patizón s cuketou a pórom

Z detstva som poznala patizón len ako čudnú vec, ktorá pripomína lietajúci tanier a priznám sa, že ma nikdy neoslovil.

Prečo namáčať strukoviny, semienka, orechy a obilniny?
Prečo pred konzumáciou namáčať strukoviny, semienka, orechy a obilniny?
21
SEP

Všetky tieto vymenované druhy potravín sú pre nás veľkým prínosom. Majú však jednu spoločnú negatívnu vlastnosť a tou je obsah antinutrientov. 

Potrebuje začiatočník kvalitné bežecké tenisky?
Potrebuje začiatočník kvalitné bežecké tenisky?
21
SEP

Beháme, pretože beh zlepšuje zdravie, kondíciu a robí nás šťastnejšími. Lenže miera dosiahnutých výsledkov závisí aj od správnej obuvi. 

Je pilates v skupine vhodný pre začiatočníkov?
Nikola Danišová

Očaril vás pilates, no ste v ňom úplný začiatočník? Ak ste rozmýšľali nad tým, že je pre vás na začiatok lepšia individuálna hodina, nemusí to tak byť. 

Domáce čokoládové tyčinky s proteínom
Domáce čokoládové proteínové tyčinky
21
SEP

Ak hľadáte tyčinku, ktorá by zodpovedala vašim požiadavkám a bola zdravšia, chutnejšia a vhodná aj pre alergikov, nie vždy takú nájdete.

Cyklistický tréning pokročilí_19. týždeň
redakcia
Cyklistický tréning pokročilí_19. týždeň
20
SEP

Martina čaká ďalší náročný tréningový týždeň. Ako ste na tom vy? 

Cyklistický tréning začiatočníci_19. týždeň
redakcia
Cyklistický tréning začiatočníci_19. týždeň
20
SEP

Lucia začína ďalší týždeň tréningov a náročnosť sa stupňuje. 

Paštéta z pečienok
Paštéta z pečienok
20
SEP

Patê je francúzsky výraz, ktorý označuje varené, rozmixované mäso a tuk, zmiešané do jemnej pasty.