Ešte stále stíhaš – pridaj sa do Supershape REŠTART VÝZVY – začať môžeš kedykoľvek!

REŠTART VÝZVA 2025 - verze 3
Svoje telo zmenil kvôli láske. Ako to dopadlo?
Svoje telo zmenil kvôli láske. Ako to dopadlo?
27
JAN

„Moja váha sa vyšplhala na neskutočných 208 kilogramov, vtedy nastali zdravotné problémy a čo som nečakal, skončila aj veľká láska.“

Bežci v skupine podávajú lepšie výkony
Bežci v skupine podávajú lepšie výkony
27
JAN

Beh v skupine dokáže človeka „vyhecovať“ k lepšiemu výkonu a tiež rýchlo ubehne.

Krémová hokaido polievka so zázvorom
Krémová hokaido polievka so zázvorom
27
JAN

Tekvica hokaido obsahuje množstvo betakaroténu. 

5 skvelých detoxikačných potravín
5 skvelých detoxikačných potravín
26
JAN

Telo a duša sú prepojené a od stavu tela je neraz závislé aj naše vnútorné rozpoloženie.

Chcete cvičiť efektívne a spáliť čo najviac tuku? Stavte na tabatu!
Chcete cvičiť efektívne a spáliť čo najviac tuku? Stavte na tabatu!
26
JAN

Ak sa vám podarilo pribrať niekoľko kilogramov, vhodnou metódou na ich spálenie je tabata. 

Rizoto s portobello hríbami

Portobello hríby majú nízky obsah nasýtených tukov a vysoký obsah bielkovín. Sú výborným zdrojom medi, ktorú naše telo potrebuje na produkciu červených krviniek a na prenášanie kyslíka po tele. 

Spomienky bežca: ako som odbehol trasu 545 km za 6 dní
René Šteffek
Spomienky bežca: ako som odbehol trasu 545 km za 6 dní
25
JAN

„Už začínam mať tých kopčekov akurát tak dosť. Sú síce krátke, ale pod 10 % tuším ani jeden."

Zredukujte príjem cukru vďaka stévii
Zredukujte príjem cukru vďaka stévii
25
JAN

Chutí sladko, ale neobsahuje takmer žiadne kalórie. Je stévia prostriedkom, ako sa aspoň čiastočne vyhnúť nadmernej konzumácii cukru? 

4 joga cviky, ktoré vás zbavia bolesti chrbta

Tieto jogové pozície sú jednoduché a môžete ich cvičiť kdekoľvek a kedykoľvek. 

Ako vám pomôže vysoko intenzívny intervalový tréning?
redakcia
Ako vám pomôže vysoko intenzívny intervalový tréning?
24
JAN

Určite v mnohých smeroch. Spevníte si telo. Spálite viac tuku za kratší čas.