Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY
Povinné čítanie pre všetky sklamané idealistky
redakcia
Povinné čítanie pre všetky sklamané idealistky
29
FEB

Ako prežiť svadobnú sezónu? Ako si nájsť skutočnú lásku? A čo nechcete počuť, keď ste single? 

Starkina fazuľová polievka VEGGIE verzia
Broňa Horváthová
Starkina fazuľová polievka VEGGIE verzia
29
FEB

Stará klasika s malou bezmäsitou obmenou. Treba vyskúšať.

Baklažánový baba ganoush alebo multinátierka
Baklažánový baba ganoush alebo multinátierka
27
FEB

Táto nátierka sa dá použiť ako príloha k zeleninovým plackám, koftám, fašírkam, karbonátkam, falafelu, k pečenému mäsu  a na chlieb.

Ako dýchať pri cvičení?
Ako dýchať pri cvičení?
26
FEB

Správne dýchanie hrá veľmi dôležitú úlohu pri športovaní. Správnym dýchaním zaistíte dostatočný prísun kyslíka svalom. 

10 cvikov s vlastnou váhou, s ktorými budete zhadzovať
10 cvikov s vlastnou váhou, s ktorými budete zhadzovať
26
FEB

V poslednej dobe väčšina ľudí uprednostňuje cvičenie na rôznych prístrojoch pred cvičením s vlastnou váhou. 

Celozrnné palacinky so šípkovým lekvárom a jogurtom
Celozrnné palacinky so šípkovým lekvárom a jogurtom
26
FEB

Máte chuť osladiť si tieto pochmúrne dni? Zdravé a chutné palacinky nesklamú nikdy.

Ako zvládať stres
redakcia
Ako zvládať stres
25
FEB

Rýchla doba neznamená len nové možnosti, ale i riziká, ktoré toto nové životné tempo so sebou prináša. 

Ako často trénovať: kedy je cvičenia málo a kedy príliš?
Ako často cvičiť. Kedy je málo a kedy zasa príliš?
25
FEB

Keď sa chystáte začať s cvičením, určite vám napadne otázka – ako často cvičenie vykonávať?

Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami
Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a pak choi s orechami
25
FEB

Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.

Strava musí byť rozmanitá, inak telo trpí
Strava musí byť rozmanitá, inak telo trpí
24
FEB

Niektorí v snahe žiť zdravo radikálne zúžia výber potravín – základom ich jedálnička je kuracina, zelenina či tvaroh.