Sú svaly, ktoré tvoria v pohybe a aj v zdraví dôležitú rolu, no iba málo ľudí ich pravidelne precvičuje. Ide o svaly stredu tela, ktoré sa zapájajú pri najrôznejších komplexných cvikoch, ale aj v bežnom živote. Pozrite sa, ako ich precvičiť.
V súčasnej dobe máme všetkého dostatok a z rozmanitého výberu nás môže bolieť hlava, a to platí aj o olejoch. Ktorý je najlepší, najpoužívanejší alebo najobľúbenejší?
Poď si pripraviť dobrú náladu hneď od rána! „Návod“ ako na to, je úplne jednoduchý. Stačí si pripraviť tieto famózne lievance z ovsených vločiek a poliať ich osviežujúcim jahodovým krémom.
V dnešnej dobe 99% mladých začiatočníkov v posilňovaní chce dosiahnuť viditeľné výsledky v čo najkratšej dobe. Ide však o najväčšiu chybu každého, kto s cvičením ešte nemá skúsenosti.
Prešla si v živote rôznymi extrémami. Najskôr ju položila na kolená celiakia, potom zas priveľká disciplína a extrémne veľa cvičenia. Keď pochopila, ako si upratať život niekde v strede medzi extrémami, založila si blog, aby motivovala aj iných.
Toto je otázka, ktorá trápi začiatočníkov aj mierne pokročilých cvičencov - ako často treba cvičiť, aby to celé malo zmysel a výsledky boli aj vidieť?
Ťahákom je kráska z Rakúska. Milovníci umenia pohybu sa opäť stretnú pod Urpínom. Čo všetko prinesie siedmy ročník najväčšieho stretnutia parkouristov v našom meste?
V lete si veľa ľudí nájde jeden jednoduchý, z časti aj opodstatnený dôvod, prečo nebehať, resp. všeobecne nešportovať. Sú ním vysoké teploty. Je možnosť, ako sa s tým naučiť bojovať, treba však dodržovať určité zásady.
adidas naďalej pokračuje v zvyšovaní povedomia o globálnom probléme znečisťovania oceánov. V spolupráci s Parley for the Oceans prináša novú kolekciu tenisiek, ktoré sú vyrobené z recyklovaného oceánskeho plastového odpadu Parley Ocean Plastic™. Za cieľom šírenia osvety zároveň prichádzajú s prvou celosvetovou iniciatívou – adidas x Parley Beh za oceány.
Ak je vaším cieľom fit stravovanie, cestovín by ste sa určite mali vzdať. Často sa však stáva, že to nie je taká jednoduchá záležitosť, a práve vtedy prichádzajú na scénu proteínové cestoviny – proteín pasta.