Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Zapekaný ružičkový kel so zeleninou

Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.

Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
6. MÁJ 2015

Čo budeme potrebovať?

  • 300 g ružičkového kelu
  • 1/3 brokolice
  • hrsť zelených fazuliek
  • 1 mrkvu
  • 1/2 kalerábu
  • 1/2 cibule
  • 2 vajíčka
  • 1/4 hrnčeka mlieka (kvalitného kravského, alebo rastlinného)
  • kokosový olej

Postup: 

Ružičkový kel, nakrájanú fazuľku a brokolicu uvaríme v slanej vode a dáme zohriať rúru na 200 stupňov. Nasekanú cibuľku opražíme na kokosovom oleji a nastrúhame mrkvu s kalerábom. Uvarenú zeleninu zmiešame s nastrúhanou mrkvou a kalerábom, pridáme opraženú cibuľku. Všetko vložíme do zapekacej misy, zarovnáme a v hrnčeku rozmiešame 2 vajíčka s mliekom. Zmes rovnomerne polejeme tak, aby vsiakla a dáme piecť do rúry na 30 minút.

Odporúčame prečítať: Zeleninovo-pohánkové fašírky

Zdroj receptu: fitshaker

Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Zapekaný ružičkový kel so zeleninou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.