Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Pohánková kaša s domácimi marhuľami (zapekaná pod čokoládovým kramblom)

Natália Spišiaková

Pohánková kaša je ideálnou voľbou na raňajky. Takto vám bude naozaj chutiť!

Pohánková kaša s domácimi marhuľami zapekaná pod čokoládovým kramblom
24. AUG 2014

Na prípravu 1 kaše potrebujeme:

  • 3 PL pohánkových vločiek jemných (ak nemáte, tak ich rozmixujte)
  • 3 PL ovsených vločiek jemných
  • 1 hrnček pohánkového mliečka (môže byť aj sušené)
  • 3 PL agáve
  • 2 marhule
  • 2 PL kokosu strúhaného
  • hrsť mandlí nelúpaných nesolených
  • 1 PL ľanových semiačok
  • 2 PL kakaového prášku

Postup prípravy:

Z vločiek (3 PL pohánkových a 2 PL ovsených) a mlieka si urobíme kašu (ak máte radi redšiu, pridajte ešte mlieko, ak naopak hustú, dajte mlieka menej. Osladíme ju 2 PL agávového sirupu a zamiešame. Vezmeme si zapekaciu misku a kašu do nej nalejeme. Na kašu poukladáme napoly rozkrájané marhule. Rúru si rozohrejeme na maximum. V mixéri ( menšom so sekacími nožmi) si pripravíme krambl. Vymixujeme 1 PL ovsených vločiek, mandle, kokos, ľanové semiačka, kakao a 1 PL agáve. Krambl vysypeme na marhule a vložíme na cca 5 minút do rúry, sledujeme, len aby kramb schrumkavel. Podávame mierne vychladené.

Odporúčame prečítať: 

Sladký život bez cukru? Voľte zdravšie alternatívy!

Dôležité omega-3 mastné kyseliny. Prečo ich naše telo potrebuje?

 

Zdroj receptu: http://www.zdravienatanieri.sk/vydatne-ranajky/ranajkove-kase/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.zdravienatanieri.sk%2Fvydatne-ranajky%2Franajkove-kase%2F

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pohánková kaša s domácimi marhuľami (zapekaná pod čokoládovým kramblom)

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.