Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Palacinky na slano, ako ich nepoznáte

Ak máte radi špenát, tak sa ho držte.

Palacinky na slano, ako ich nepoznáš
10. MÁJ 2015

Suroviny na 4 porcie: 

  • 1 miska čerstvého mladého špenátu
  • 1 hrnček mlieka rastlinného pôvodu (napr. sójové, mandľové…)
  • 1 hrnček jemnej celozrnnej múky
  • 1 vajíčko
  • 3 strúčiky cesnaku
  • menšia hrsť nakrájanej jarnej cibuľky
  • 3 veľké papriky
  • soľ, korenie

Postup: 

Postup je veľmi jednoduchý. Všetky ingrediencie okrem papriky dáme do hlbokej misy a ponorným mixérom zmiešame dokopy. Vznikne nám zelené redšie cesto. Pokiaľ bude veľmi husté, pridáme ešte trochu mlieka. Rozohrejeme si panvicu, na ktorú dáme trochu kokosového oleja. Na panvicu nalejeme dostatočné množstvo cesta a opekáme ako klasické palacinky. Palacinky naplníme niečím, čo máme radi. Ja som ich plnila nastrúhaným syrom čedar a kvalitnou kuracou šunkou. Nakrájame si farebné papriky, posypeme trochou syra a môžeme podávať.

Odporúčame prečítať: Zdravé palacinky bez pečenia

Zdroj receptu: fitshaker


Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Palacinky na slano, ako ich nepoznáte

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.