Suroviny:
- 1 šálka (cca 128 g) kokosovej, alebo ovsenej múky
- 3/4 šálky (255 g) pravého gréckeho jogurtu
- 2 ks vaječných bielok
- 1/2 ČL vanilkovej arómy
- 67 g xylitolu, alebo stévie
- 1 ČL prášku do pečiva
- 1/2 ČL soli
- 3/4 šálky (cca 150 g) čerešní, alebo čučoriedok
Postup:
Rúru si zohrejte na 185 stupňov Celzia. Zvlášť zmiešajte suché a mokré ingrediencie. Potom tie suché primiešajte do mokrých a pridajte vykôstkované a nakrájané čerešne, poprípade čučoriedky. Cesto dajte na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečte 8-10 minút.
Zdroj receptu: Viktor Vincze
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Špaldový mrežovník s rebarborou a jahodami
Pšenový koláč so sušenými slivkami
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)