Banánové pusinky s arašidovým maslom
Jednoduché, rýchle a chutné banánové pusinky s arašidovým maslom.
28. JAN 2015
Suroviny:
- banány
- arašidové maslo (mandľové alebo kešu)
- horká čokoláda
Postup:
Banán nakrájame na kolieska a rozložíme na papier na pečenie. Každý kúsok natrieme arašidovým, alebo iným orechovým maslom, prikryjeme druhým kolieskom banánu a vložíme na 3 hodiny do mrazničky. Zatiaľ si vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú aspoň 60-percentnú čokoládu. A potom po jednom banány rýchlo ponárame (pomocou dvoch vidličiek) pusinky do čokolády. Chce to trochu zručnosti a rýchlosti, ale zvládnete to. Potom pusinky dáme znovu aspoň na 1 hodinu do mrazničky.
Odporúčame prečítať: Banánovo-kokosové srdiečka
Zdroj receptu: https://www.facebook.com/1489891241224515/photos/pb.1489891241224515.-2207520000.1421928178./1574230702790568/?type=3&theater
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)