Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Pečená špargľa v prosciutte

Toto „finger food" jedlo je proste tutovka.

Pečená špargľa v prosciutte
1. SEP 2016

Suroviny

  • 8 ks zelených šparglí
  • 4 plátky kvalitného prosciutta
  • 1 ČL kokosového oleja

Postup prípravy

Nič jednoduchšie. Špargľu obalíme v prosciutte a na panvici s rozpáleným kokosovým olejom ju opekáme dovtedy, kým prosciutto nebude pekne chrumkavé. 

Zdroj: zdravienatanieri.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Ľadový tuniakový šalátĽadový tuniakový šalát

Ak chcete šalát na obed, pridajte ešte jedno vajíčko natvrdo a avokádo.

 

Pečená zelenina s kozím syromPečená zelenina s kozím syrom

Marinovaná pečená zelenina s krémovým kozím syrom je fantastickou voľbou na večeru.

 

Cícerový šalát s fetouCícerový šalát s fetou

Cícer je fantastická strukovina. 


Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečená špargľa v prosciutte

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.